Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas.

SPF

Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Filter

Kremi i diellit spf ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga rrezatimi i diellit, duke parandaluar kancerin e lëkurës, shenjat dhe rrudhat e plakjes. Gjeni zgjidhje për të gjitha llojet e lëkurave, perdorni krem dielli SPF.

4 persona po shohin produktin