Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas.

Mizon

Po shfaqen 1–16 nga 73 përfundime gjithsej

Filter

Mizon eshte krijuar nga studiues të përkushtuar nga kompanitë më të mira të kozmetikës koreane, Mizon është i famshëm për produktet e kujdesit të lëkurës me bazë extrakt të kërmillit, të cilat tani janë ndër më të shiturit të markës. E themeluar nga Kompania Nabion R&D në vitin 2000, Mizon ofron linja kozmetike, kujdesi për lëkurën, trupin dhe flokët e mbështetur nga formulime me cilësi të lartë të testuara gjerësisht. Ndër produktet e tij më të njohura janë shkuma për pastrim të thellë. Të gjitha produktet Mizon prodhohen në Kore. BeautybySonar është një shitës me i autorizuar i Mizon ne Shqiperi dhe Kosove.