Vitamin Mask

300L

Clear & Shine 

Me përmbajtje pothuajse të njëjtë me serumin me Vitamin C,  shkëlqen lëkurën, barazon tonin e saj, eliminon hiperpigmentimin, zbeh njollat, ndihmon në zgjatjen e rinisë së lëkurës.

By Mizon Tipi i lëkurës: Lëkurë Normale Lekurë e Thate Lekurë e Yndyrshme Lekurë Mikse Problematikat që zgjidh: Njolla Rigjeneron Formulimi: Sheetmask Përbërësit kryesorë: Vitamin C Formati: 23 gr Kategorite:
Vitamin Mask
300L
Cmimi(Sasia) : 300L (1 cope)
Vitamin Mask Tutorial

Pasi të keni larë fytyrën dhe përdorur tonerin, merrni masken.

Vendoseni në fytyrë dhe mbaheni për 10-20 min.

Pasi ta keni hequr, lengun e mbetur perhapeni ne fytyre, dekolte, duar derisa ta perthithi lëkura.

Color

,

Manufacturer

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Vitamin Mask”