Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas!

Jo vetëm kujdes ndaj lëkurës, por kujdes ndaj vetes!

Sonar është një platformë online e krijuar për të sjellë pranë jush produkte ekskluzive . Një projekt I nisur nga pasioni ndaj kujdesit, të bukurës dhe natyrales. Një platformë ku do të gjeni cdo gjë qe ju duhet për kujdesin ndaj vetes. Nga kremrat, aksesorët dhe produktet kozmetike.

Jo vetëm kaq por do të gjeni edhe këshilla nga dermatolog, guru të kujdesit ndaj lëkurës dhe trajtime DIY  (do it yourself).

Vlerat që na udhëheqin

Ne motivohemi nga vlera e parime që janë në bazë të cdo hapi që hedhim. Ato janë themeli i kulturës, markës dhe strategjisë tonë. Përmes vlerave tona, klientët mund të presin një shumëllojshmëri produktesh, përvojën më të mirë të produkteve të kujdesit ndaj vetes të cilat këshillohen dhe rekomandohen nga specialistë dhe dermatolog.

Respekti :Ne nxisim ndjenjën e përkatësisë për të gjithë.
Pasioni : Klienti është në qendër të vëmendjes tonë.
Risitë : Ndërmarrim iniciativa për të përmirësuar përvojën tuaj.