Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas.
Mizon

Vegan Eyeliner

Penel vegan

1,000L

E dashurojmë këtë penel! Për këto arsye:

• Ka mbulim të plotë dhe të përqëndruar të bojës
• Është vegan dhe i përshtatshëm edhe për lëkurat sensitive
• Është waterproof dhe mban gjithë ditën pa u përhapur ose copëzuar pigmenti

Tipi i lëkurës: Lekurë e Thate Lekurë e Yndyrshme Lekurë Mikse Lëkurë Normale Lekurë Sensitive Problematikat që zgjidh: Formulimi: Eyeliner Përbërësit kryesorë: Formati: 0.5 gr Kategoria:
Vegan Eyeliner
1000L
Cmimi(Sasia) : 1000L (1 cope)

Vleresime

Nuk ka vleresime akoma.

Behu i pari qe vlereson produktin “Vegan Eyeliner”
2 persona po shohin produktin