Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas.

Syte

Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Filter

Kremrat për sytë janë një pjesë e rëndësishme e rutinës së kujdesit të lëkurës. Zonat rreth syve janë të ndjeshme dhe shfaqin shenjat e plakjes dhe lodhjes. Përdorimi i tyrë ndihmon në parandalimin e rrudhave, zbardhjen e hiperpigmentacionit dhe hidratimin e lëkurës. Zgjidhni produktet që janë të përshtatshëm për nevojat tuaja.

3 persona po shohin produktin