Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas.

Maska

Po shfaqen krejt 15 përfundimet

Filter

Maskat për fytyrën janë produktet e preferuara të shumë njerëzve për të përmirësuar pamjen e lëkurës. Përdorimi i maskave ndihmon në pastrimin e lëkurës, largimin e papastërtive dhe hidratimin e thellë të saj. Maskat janë të ndryshme dhe mund të zgjidhni një variant të përshtatshëm për llojin e lëkurës tuaj. Duke përdorur maskat rregullisht, ju do të ndjeni ndryshim pozitiv në pamjen dhe shëndetin e lëkurës tuaj.

3 persona po shohin produktin