Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas.

Lares

Po shfaqen krejt 13 përfundimet

Filter

Laresi është një produkt i rëndësishëm në kujdesin e lëkurës, pasi ndihmon në pastrimin e saj nga papastërtitë dhe toksinat që mbledhen në pjesën e sipërme të lëkurës. Përdorimi i rregullt i laresit ndihmon në mbajtjen e lëkurës të pastër dhe të shëndetshme. Produktet lares janë të ndryshme dhe mund të zgjidhni një variant të përshtatshëm për llojin e lëkurës tuaj.

1 person po sheh produktin