Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas.

Hidratues

Po shfaqen krejt 15 përfundimet

Filter

Hidratuesi është një produkt shumë i rëndësishëm në kujdesin e lëkurës. Përdorimi i hidratuesit ndihmon në mbajtjen e lëkurës të hidratuar, të butë dhe të shëndetshme. Hidratuesit përmbajnë sasi të ndryshme të ujit dhe të tjera elementë që ndihmojnë në përmirësimin e shëndetit të lëkurës. Përdorimi i rregullt i hidratuesit është i rëndësishëm në përmirësimin e shëndetit dhe pamjes së lëkurës.

4 persona po shohin produktin