Per porosite mbi 5000 leke transporti ne Shqiperi eshte falas.

Village 11 Factory

Po shfaqen 1–16 nga 29 përfundime gjithsej

Filter

Qëllimi i VILLAGE 11 FACTORY është të krijojë produkte me shumë funksione, si makeup që funksionon edhe si kujdes i lëkurës. Paketimi dhe marketingu i markës përdorin konceptin e një shkencëtari të jashtëzakonshëm për të përcjellë qasjen e tij argëtuese por të thelluar për zhvillimin e zgjidhjeve për kujdesin e lëkurës. VILLAGE 11 FACTORY mori çmimin Hi-Seoul për produktet e saj novatore, 100% të bëra në Kore. BeautybySonar është një shitës me i autorizuar i VILLAGE 11 FACTORY ne Shqiperi dhe Kosove.

5 persona po shohin produktin